Good love is on the way..

Naast mijn werk als coach, werk ik ook nog als secretaresse. Ik ben een goede secretaresse. Is mij verteld. En ja, zo voelt dat ook wel na jaren regelen en organiseren met titels zoals projectleider, redactie assistent, personal assistent, front office manager.

Luisteren naar de behoefte van de personen met wie je werkt. Praktisch. Duidelijk. Dienstbaar. Let it roll..

Deze (bij)baan geeft mij ruimte en tijd. De rest van de dagen ben ik bezig met mijn ontwikkeling als coach en schrijver (moeder..).
Daarnaast heel praktisch: it pays the bills. Er blijven genoeg dagen van de week over om mezelf uit te dagen en ook als coach echt te starten.

Ik heb in de detailhandel, muziek, gezondheids- en onderwijssector gewerkt in bovenstaande functies. Iedere keer ontmoet ik weer nieuwe mensen. Het geeft me een breed beeld van mensen. Zo divers. Het verrijkt me. Alles is mogelijk, iedereen is verschillend en primair ook weer zo hetzelfde.

Als je dit leest denk je misschien, handig om het zo te doen. Easy peasy, lemon squeezy.
Toch zijn er momenten dat ik denk..’wat doe ik, waar ben ik mee bezig.’ Twijfel. Onzeker. Moe.

Of dat ik in de avonduren als Rosa in haar bed ligt aan mijn nieuwe website werk. Dat ik leer, schrijf.. terwijl slaap zich nestelt in mijn hoofd.

Of dat ik in alle vroegte eruit ga om maar in godsnaam, voor alle hectiek, te mediteren (ik hou van de ochtend, dat dan wel).

En er zijn momenten dat ik ongeduldiger ben dan dat me lief is. Sneller wil dan dat het gaat. Mezelf onrustiger voel dan dat ik me voor doe.

Ik wil alleen maar coachen en schrijven. Dromen tastbaar maken. Concreet. Kost tijd. Vlieguren. Heel veel vlieguren, want dat toestel heb je niet meteen onder controle.

Hulptroepen worden ingeschakeld. Dan Skype ik met ellentje die weet hoe het is.. Praat ik met Lotje die het weet te relativeren.
Gil ik tegen Ro die precies weet hoe eigenwijs ik kan zijn, omdat hij ook zo eigenwijs is..

Dan zegt hij. Rustig. Alles is goed en knijpt me even hard.
Daar moet ik heel hard om lachen. Dat is liefde. Gelukkig.

Dan voel ik weer even, good Love is on the way..Credits titel: John Mayer - Good Love Is On The Way

Recent comments

Blog comments powered by Disqus