I know everything’s going to be alright now, cause that’s the seed I sow, woo-hoo


Leuke dingen. Ontwikkelen nieuwe site. Schrijven. Ik rond het laatste gedeelte van mijn opleiding af. Ik ben aan het coachen. Inspirerende mensen op mijn pad. Nieuwe dromen. Mooie plannen. Open.
Langzaam maar zeker zie ik de contouren vormen. Een pad. Een pad door het oerwoud.

Ik ben geboren met onrust in mijn DNA. Waar sommige verandering moeilijk vinden werd ik onrustig bij the same old shit. Mijn gevoel volgen en dan vol erin. Impulsief met een flink temperament.

Mijn valkuil. Ongeduld en te snel gaan. Te snel willen. Meteen. Nu. Onbewust wist ik dat maar ik wilde niet luisteren. Zelf ontdekken.
Wat niet geleerd wordt herhaald zich. Herhaald zich. Herhaald zich.

Bij de opleiding die ik heb gevolgd leer je opnieuw luisteren en kijken. Vanuit de ander. Confronterend, ja. Goed, omdat je kijkt naar jezelf zoals in een spiegel.
Hello. En ook. BOE. En ook. Boehoe..

Mooier zijn de woorden van de Schotse dichter Robert Burns: ‘O would some power the giftie gie us to see ourselves as others see us.

De andere kant is dat ik een drive heb die mij ver brengt en dat het snel kan gaan.
Ik kan vol zitten met ideeën, overlopen aan liefde. Gelukkig weet ik nu, je gevoel volgen is niet impulsief bij de eerste aanval schieten. Zelfbeheersing is een kunstvorm die hoort bij bewust leven. Ik ben een dankbaar student.

Als je ongeduldig bent wil je iets forceren en snel ook, de controle hebben en er bovenop zitten. Kortetermijn-succes. Bestaat niet. Niet.

Wat doe ik.
Plannen. Ideeën. Dromen.
Eruit. Ik ben niet introvert. Schrijven. Praten. Schrijven. Stil.
Los.
Klein beginnen en vooruit.

Daarna draag ik alles over aan.. ja aan wat eigenlijk? Ik denk het vertrouwen in dat de natuur zijn eigen pace heeft. Ik laat los en vertrouw erop dat we elkaar halverwege ontmoeten, nature & ik.

Zie het voor je.
Zie je het voor je?
Daar begin je.

Life is on your side.Credits titel: The Babysitters Circus – Everything’s gonna be alright
http://www.youtube.com/watch?v=JGj_51Wgv10

Recent comments

Blog comments powered by Disqus